Természetesen ez sem egy túl bonyolult recept és nem is kell hozzá túl sok minden. Számomra nem túl szokványos, ezért igazán feldobta a hét közepét.
Hozzávalók:
- fél kg csirke felsőcomb (bőr nélkül)
- 3-4 kisebb fej vöröshagyma
- 1 csokor petrezselyem
- 3 dl bor
- 2-4 kanál mustár
- só, bors
- olíva olaj
Első lépésben gyorsan lepirítjuk a combok mindkét oldalát. Aztán a hagymákat felkarikázzuk. Egy hőálló tál aljába szórunk némi hagymát, majd ráhelyezzük a combokat. Ezután rászórjuk a maradék hagymát, leöntjük a fehérboros mustáros, fűszeres öntettel és lefedjük.
Sütőben 180°C-on puhára sütjük. Ha már átpuhult, levesszük a fedőt/fóliát és megpirítjuk. A végén belekeverjük a csokor aprított petrezselymet.
Bulgurral, rizzsel mennyei ebéd, vacsora, vagy nasi. :D
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.